У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

БарРокКо - фестиваль стильної музики!

20 липня 2019, 12:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

БарРокКо - фестиваль стильної музики!
20 липня 12:00
стадіон "Колос", м. Бар, Вінницька обл.
 
Фестиваль БарРокКо (19-20 липня) у невеличкому місті Бар на Вінниччині запрошує всіх насолодитись атмосферою затишку та невпинного драйву!
В музичній програмі БарРокКо-2019 на відвідувачів чекає Головна сцена фестивалю (20 липня), яка знаходитиметься на міському стадіоні «Колос», з гуртами на будь-який смак, які гарантовано здивують та роздадуть жару. Вже оголошений один з хедлайнерів – гурт «Чумацький шлях», а також минулорічні гості БарРокКо, які не залишили байдужим нікого з відвідувачів – гурт «Аудиторія». 
 
А попереду все більше й більше цікавих анонсів. Зокрема, оголошення фіналіста київського проекту «Music Ring», назва якого буде відома 29 червня і який також запалюватиме на сцені БарРокКо.
 
Завдяки проекту «Голос нової української хвилі», реалізованого за підтримки Українського культурного фонду, на фестивалі БарРокКо функціонуватиме додаткова безкоштовна сцена (19-20 липня) на міській площі. На ній презентуватимуть свою творчість молоді та перспективні українські гурти, п’ять з яких виступатимуть безпосередньо на сцені БарРокКо, а ще п’ять матимуть змогу гастролювати як на БарРокКо, так й на ще трьох фестивалях – Respublica, Impulse Fest, Drive for Life.
 
Ми впевнені, що на БарRockКо 2019 кожен знайде щось для себе: ексклюзивне крафтове пиво від барської пивоварні «Звір», найрізноманітніші фуд-корти та яскраві фото-зони! І все це разом у супроводі чудової музики!
 
Чекаємо на усіх і кожного!

Придбати квиток на БарРокКо - фестиваль стильної музики! можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Вінниця.

БарРокКо - фестиваль стильної музики! відбудеться 20 липня 2019, 12:00, субота в Стадіон "Колос". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.