У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр Чорний квадрат "Ти моє все"

У продажу залишилось 634 квитка
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 300 грн
Тривалість
01:40
Бронь
2
години
18+
Українською мовою

Про подію

Це нова версія старого, перевіреного десятиліттями, хіта.
 
Також як і в першій виставі, гострі жарти, цілісний сюжет і прекрасний фінал, що запам'ятовується. Матеріалвистави залишився тим самим, але при перенесенні на нову команду акторів - він був поліпшений, "абгрейдчен" івийшло дивно!
 
Якщо Ви бачили "Ти моє все" (першу версію), то як би цедивно не здавалося, "Ти моє все-2" з новими акторами, викличе у Вас божевільний захват. Від пізнавання іздивування.
 
Окремий і неможливий для інших театрів випадок, коли одна і та ж п'єса у виконанні інших акторів стає новой виставой. Коли заміна акторів не із зовнішніх причин, а із-за радості і кайфу, що "це ж" можна і "по-іншому".
 
У ній є присутньою легка атмосфера, не позбавленажиттєвих труднощів і зіткнень, а так само незвичайних іяскравих персонажів. Хороші забавні діалоги, щозабезпечують веселий настрій упродовж усієї п'єси. Щодо самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції зблискучим образним гумором.
 
"Ти моє ВСЕ" - казка. Насправді такого не буває, а якщо ітрапляється, то так рідко, що прирівнюється до того, щотакого не буває. Це історія, що ідеалізується, неймовірна, запаморочлива, яку приємно і треба подивитися увечері зподругою або молодою людиною. Тому що після виставиє ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання ірозуміння, довіра і ревнощі - ці теми близькі будь-якомуглядачеві і можна сказати, що ця сексуальна казка про Вас.
 
Вистава в цілому не на один раз, і у Вас може виникнутибажання переглядати її знову і знову.
 
"Ти моє ВСЕ" - про Любов. І сильна Любов відчуваєтьсяце на протяг усієї вистави, Ви співчуватимете героям іпереживатимете за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.
 
Якщо хочете від душі посміятися і без напругирозчулитися - ця вистава для Вас.
 
У ролях: Володимир Шумко, Анна Шумко

Придбати квиток на Театр Чорний квадрат "Ти моє все" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Вінниця.

Театр Чорний квадрат "Ти моє все" відбудеться 24 червня 2024, 19:00, понеділок в Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

21 квітня, 15:00
Дніпро БЦ Менора, зал "Синай" ціна: від 350 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 36
21 квітня, 18:00
Дніпро БЦ Менора, зал "Синай" ціна: від 350 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 27

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"