У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Dizel Show. Тур на підтримку ЗСУ

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Осінь разом із «Дизель Шоу»! Літо минає дуже швидко, і вже не за горами найзолотавіша пора — осінь. Зустріти новий сезон можна з улюбленим зігрівальним напоєм, романтичним фільмом та під ковдрою. Але куди краще зробити це з патріотичним українським гумором та в крутій компанії! Саме для цього команда «Дизель Шоу» запланувала продовження масштабного туру містами України.
 
Підготувала нову програму, аби зігріти й піднести бойовий дух усієї України. 25 міст колектив намітив проїхати восени! 50 повних залів ми хочемо бачити на концертах, що проводяться на підтримку ЗСУ!! Вже навесні 2023 року «Дизель Шоу» відновило поїздки Україною, поєднавши захід та схід, північ та південь. Аншлаги в залах доводять: гумор наразі вкрай необхідний.
 
Тому актори не зупиняються у своїй роботі та продовжують боротьбу на гумористичному фронті. Кожен концерт «Дизель Шоу» проходить на підтримку військових Збройних сил України. Частину коштів, виручених за квитки, команда традиційно передає до благодійного «Дизель Фонду», що вже рік закриває найнеобхідніші потреби українських оборонців і допомагає прифронтовим містам.
 
Долучитися до збору може кожен, навіть просто під час концерту. Головний пріоритет у нових історіях — актуальність. Рознести, розмочити й навіть спалити ворогів прямісінько на сцені — не проблема для найкращої гумористичної команди! Для кожного міста актори готують унікальну програму, яка складатиметься винятково зі свіженьких номерів, що досі не транслювалися по телевізору.
 
Глядачі зможуть побачити як нових, так і вже давно улюблених героїв. Традиційно на сцені працюватимуть провідні актори студії: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Юлія Мотрук, Євген Гашенко, Дмитро Танкович та Яна Глущенко. А також можливі особливі гості!
 
Тому з нетерпінням чекаємо всіх у глядацькій залі! У разі оголошення повітряної тривоги в кожному залі міста працює надійне бомбосховище. Разом перечекаємо ймовірну небезпеку та продовжимо далі дратувати ворогів своєю незламністю.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Вінниця.

Dizel Show. Тур на підтримку ЗСУ відбудеться 12 листопада 2023, 19:00, неділя в Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.