У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Сергій Бабкін. Квартирник

Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

Сергій Бабкін відіграє серію квартирників в містах України. Один із найпопулярніших музикантів сучасної України Сергій Бабкін запрошує на свої квартирники! Унікальні концерти у найбільш відкритому й родинному форматі з усіх можливих відбудуться у різних містах країни. Виступи артиста – вже скоро! Обирайте місто й замовляйте квитки вже сьогодні.
 
Рядки улюблених пісень минулих років та щемливі ноти сучасної творчості: «Квартирник» Сергія Бабкіна у вашому місті. Колись із затишних квартирників починався творчий шлях Сергія Бабкіна. А сьогодні теплі дружні зустрічі із шанувальниками – просто необхідні як самому артистові, так і його прихильникам. Адже є багато чого обговорити у такі непрості для кожного українця часи.
 
З першого дня повномасштабного вторгнення росії Сергій Бабкін активно підтримує мужніх і стійких українських захисників та захисниць, а також усіх співвітчизників, що постраждали від дій ворога. Відіграно понад 80 благодійних концертів – у Європі, США, Канаді, Україні, Турції, Ізраїлі, а зароблені , направлені на зміцнення армії й допомогу переселенцям.
 
У програмі виступу – усі ваші улюблені пісні та роботи, написані за часи війни: композиції з міні-альбому «Далі ми самі», новва версія «Я солдат», «НЕПРОБИВНА» та багато іншого.
Приходьте, будуть зворушливі флешбеки у минуле, а головне – чіткий посил впевненості у близькій перемозі!

Придбати квиток на Сергій Бабкін. Квартирник можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Вінниця.

Сергій Бабкін. Квартирник відбудеться 4 червня 2023, 18:00, неділя в Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.